Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів на 2024-2025 роки щодо реалізації Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року»

Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів на 2024-2025 роки щодо реалізації Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року»

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України «
Про затвердження плану заходів на 2024-2025 роки щодо реалізації Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року»

Розробник – Державна міграційна служба України.

Назва проєкту - проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів на 2024-2025 роки щодо реалізації Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року».

Метою проєкту є затвердження плану заходів з реалізації другого етапу Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року.

Проєктом пропонується затвердити ряд заходів міжвідомчого характеру (цілі), спрямованих на завершення реалізації цілей, визначених Стратегією державної міграційної політики України на період до 2025 року (із змінами), з урахуванням наслідків широкомасштабного військового вторгнення росії в Україну.

Проєкт сформовано з урахуванням пропозицій органів державної влади, обласних рад, наукових установ та міжнародних організацій.

Зауваження та пропозиції до проєкту юридичних і фізичних осіб приймаються упродовж п'ятнадцяти днів з дати його оприлюднення на електронну адресу: yurchenko@dmsu.gov.ua

Відповідальна особа від ДМС – Юрченко Володимир Миколайович, заступник директора Департаменту – начальник Управління інформаційно-аналітичного забезпечення та взаємодії з територіальними органами Департаменту організаційного забезпечення.

Номер телефону для надання консультацій - (044) 365-32-07.

Строк оприлюднення результатів обговорення – 22.03.2024.

Спосіб оприлюднення результатів обговорення –на вебсайті ДМС у розділі «Консультації з громадськістю / Обговорення проєктів НПА».

Додатково:

07.03.2024