УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Повідомлення про проведення Установчих зборів для формуванню складу Громадської ради при Державній міграційній службі України

Повідомлення про проведення Установчих зборів для формуванню складу Громадської ради при Державній міграційній службі України

Відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24.04.2019 № 353),  для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Державної міграційної служби України, налагодження ефективної взаємодії Державної міграційної служби України з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики, розпочинається робота по формуванню складу Громадської ради при ДМС.

Наказом Голови ДМС від 16.01.2020 № 8 затверджено персональний склад ініціативної групи з підготовки Установчих зборів для формування складу Громадської ради при ДМС (далі – Ініціативна група).

Відповідно до Протоколу № 1 від 21.01.2020 засідання Ініціативної групи з 28 січня 2020 року розпочинається прийом документів для участі в Установчих зборах для формування складу Громадської ради при ДМС (далі - Установчі збори).

Строк подання документів – до 25 лютого 2020 року!!!

Ініціативна група повідомляє, що дата проведення Установчих зборів - 26 березня 2020 року.

Початок засідання: о 12:00 годині. 

Місце проведення: м. Київ, вул. Саксаганського, 4.

Інформацію, що стосується підготовки та проведення Установчих зборів розміщено на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України, а саме:

Відповідальна особа - Єременко Оксана Олександрівна

Е-mail: tsyrulyk@dmsu.gov.ua 

Телефон: (044) 278-17-18; (044) 365-30-33