У ДМС відбулася зустріч із представниками Посольства Республіки Шрі-Ланка в Турецькій Республіці…

У ДМС відбулася зустріч із представниками Посольства Республіки Шрі-Ланка в Турецькій Республіці (за сумісництвом в Україні та Грузії)

У ДМС відбулася зустріч із представниками Посольства Республіки Шрі-Ланка в Турецькій Республіці (за сумісництвом в Україні та Грузії)

10 вересня працівники апарату ДМС за участю Голови Міграційної служби Максима Соколюка провели робочу зустріч із представниками Посольства Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка в Турецькій Республіці (за сумісництвом в Україні та Грузії).

Відкриваючи зустріч, Максим Соколюк привітав Посла  Республіки Шрі-Ланка пана Мохамеда Хассена із призначенням на високу посаду та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Під час зустрічі сторони обговорили питання налагодження співпраці у сфері протидії нелегальної міграції, зокрема продовження роботи з метою проведення консультацій для узгодження проекту Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка про реадмісію осіб.

Голова ДМС України Максим Соколюк зазначив, що ДМС завжди відкрита до співпраці та обміну досвідом з найкращих практик управління у міграційній сфері.

Учасники зустрічі домовилися у подальшому продовжити співпрацю та обмін досвідом між компетентними органами обох країн з питань, які стосуються міграційної сфери, зокрема – щодо зміцнення договірно-правової бази між Україною та Республікою Шрі-Ланка.