Делегація ДМС України перебуває з візитом у Республіці Польща

Делегація ДМС України перебуває з візитом у Республіці Польща

Делегація ДМС України перебуває з візитом у Республіці Польща

18 жовтня 2021 року розпочався візит делегації Державної міграційної служби України на чолі із заступником Голови ДМС Іваном Двойленком до міста Гданськ, що у Республіці Польща.

Візит відбувається у рамках багаторічної плідної співпраці між ДМС та Прикордонною Вартою Республіки Польща. Метою поїздки є участь представників української Міграційної служби у тренінгу з питань застосування ІТ-систем в управлінні міграцією.

Делегація ДМС обговорить із представниками Бюро зв’язку та інформатики Головної комендатури Прикордонної Варти Республіки Польща процес управління їх проектною групою (програмістами), технічні елементи для створення програмного забезпечення власними силами Прикордонної Варти, використання біометрії в процесі прикордонного контролю, а також інформаційні рішення, які дозволяють підтримувати обмін інформацією між установами, що займаються управлінням міграцією, з метою реалізації концепції Центральних інформаційних систем державних органів Республіки Польща.

Програмою заходу також передбачено ознайомлення зі структурою та задачами Морського відділу Прикордонної Варти Республіки Польща, Відділенням Прикордонної Варти в Гдині та Кашубської дивізії Прикордонної Варти в частині охорони державного кордону та протидії і боротьби з нелегальною міграцією.