УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Представники контактного аналітичного Центру обговорили результати міжвідомчої взаємодії у сфері…

Представники контактного аналітичного Центру обговорили результати міжвідомчої взаємодії у сфері запобігання та протидії нелегальній міграції

Представники контактного аналітичного Центру обговорили результати міжвідомчої взаємодії у сфері запобігання та протидії нелегальній міграції

Сьогодні, 23 грудня, відбулося чергове робоче засідання контактного аналітичного Центру з питань протидії нелегальній міграції.

Участь у нараді взяли представники Міністерства внутрішніх справ, Державної міграційної служби, Національної поліції, Адміністрації Державної прикордонної служби, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Міністерства закордонних справ, а також представники Державної служби України з питань праці та Державної служби зайнятості. 

Під час засідання учасники обговорили результати роботи з основних напрямів протидії неврегульованій міграції та заходи, що вживаються суб’єктами взаємодії контактного аналітичного Центру.

Окрему увагу було приділено питанню, пов’язаному з міграційною кризою на українсько-білоруському державному кордоні – учасники оцінили поточний стан, перспективи та можливі наслідки ситуації для України.

Також було розглянуто інші актуальні питання щодо організації протидії та боротьби з неврегульованою міграцією у державі та окреслено низку питань, які потребують вирішення у наступному році.