Загинув за Україну: пам’яті працівника Міграційної служби Одещини Сергія Оганезова

Загинув за Україну: пам’яті працівника Міграційної служби Одещини Сергія Оганезова

Загинув за Україну: пам’яті працівника Міграційної служби Одещини Сергія Оганезова

Через війну рф проти України загинув працівник Державної міграційної служби України з Одеси – 26 річний Сергій Оганезов.

Сергій працював головним спеціалістом відділу міграційного контролю управління у справах іноземців та осіб без громадянства Головного управління ДМС в Одеській області. Колеги згадують про нього як про відповідального та активного фахівця, прекрасну людину та товариша, який завжди допомагав та знаходив потрібні слова підтримки. Його вихованість, посмішка, природня харизма притягували людей. Рідні згадують про нього, як про надійну опору та захисника, який завжди про них піклувався. 

26 лютого 2022 року колеги дізналися про рішення Сергія вступити на військову службу та боронити Україну від агресора. А вже 18 березня отримали страшну звістку – життя Сергія трагічно обірвалося. Він так і не встиг побудувати кар’єру у Міграційній службі, про яку мріяв, створити сім’ю, подарувати батькам онуків. В останню путь Сергія проводили 24 березня – родина, колеги, друзі та побратими разом плакали і дякували йому за мужність, відвагу, самовідданість, патріотизм, віру, любов до близьких та надію на світле майбутнє.

Ми щиро співчуваємо рідним та близьким цього прекрасного молодого чоловіка! Знаємо, що добра та світла пам'ять про нього назавжди залишиться у серцях усіх, хто працював з ним, знав та поважав як компетентного фахівця, доброго колегу і просто хорошу та чуйну людину.

Вічна та світла пам’ять!