Євгеній Єнін та Наталія Науменко зустрілися з мешканцями Маріуполя в Запоріжжі

Євгеній Єнін та Наталія Науменко зустрілися з мешканцями Маріуполя в Запоріжжі

Євгеній Єнін та Наталія Науменко зустрілися з мешканцями Маріуполя в Запоріжжі

Перший заступник очільника МВС Євгеній Єнін разом з головою ДМС Наталією Науменко в рамках робочої поїздки до Запорізької області зустрілися із внутрішньо переміщеними мешканцями Маріуполя, що були вимушені залишити свої домівки через жорстокі обстріли окупаційних військ. 

«За дорученням Президента та Голови Уряду сьогодні ми тут, щоб максимально забезпечити можливість комфортного отримання адміністративних послуг на місцях. Такі зустрічі дають можливість покращувати сервіс Служби, чітко розуміючи ті запити та очікування від органів системи МВС, які виникають у наших громадян в сьогоднішніх воєнних умовах», - зазначив Єнін. 

На зустрічі були присутні десятки сімей, які втратили документи у зв’язку із евакуацією через російську агресію. Усі проблемні питання зафіксували, і вони будуть у фокусі уваги фахівців до їхнього вирішення.

Під час візиту до Головного управління Нацполіції Запорізької області перший заступник міністра окремо приділив увагу організації перетину лінії розмежування, фільтраційним заходам та залученню до них поліцейських.

Наприкінці поїздки перши заступник очільника МВС та голова ДМС зустрілися з головою Запорізької обласної військової адміністрації Олександром Старухом, щоб обговорити гуманітарні питання та внутрішню безпекову ситуацію в регіоні. 

 

 

Державна міграційна служба України закликає користуватися виключно достовірною інформацією, яку можна отримати на офіційних ресурсах органів державної влади України.