Вітання з Днем Української Державності

Вітання з Днем Української Державності

Вітання з Днем Української Державності

Дорогі друзі!

Цьогоріч українці вперше відзначають День Української Державності. Невипадково - тоді ж, коли і День Хрещення Київської Руси-України.

Українці є вільним народом, щирим та незагарбницьким. Право бути незалежною нацією зі своєю власною, невигаданою історією ми заслужили і вибороли. У це вкладали душу та віддавали життя захисники України у минулому – від воїнів-русичів та козаків до січових стрільців та вояків УПА. 

На жаль, ця боротьба триває. З тими, хто під личиною «єдності» та «братності» з війною прийшли у наші міста та на наші вулиці, підступно увірвалися у наші домівки і перевернули усе з ніг на голову для мільйонів українців. 

Але ми незмінно залишаємося незламними та хоробрими. Ми єдині у своїх прагненнях та миролюбності, рішучі у своїх намірах стояти до останнього. Заради України, за яку віддавали та продовжують віддавати життя наші захисники і захисниці, ні в чому невинні цивільні люди, діти.

Кожному з нас потрібно щиро вірити у свою державу, вчити, знати і любити свою багатовікову історію, творити її тут і зараз – задля мирного та незалежного майбутнього. 

Слава Україні!

 

З повагою
Голова ДМС України
Наталія Науменко