УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У ДМС відбулася зустріч із представниками Посольства Республіки Туреччина в Україні: обговорили…

У ДМС відбулася зустріч із представниками Посольства Республіки Туреччина в Україні: обговорили перспективи двостороннього співробітництва

У ДМС відбулася зустріч із представниками Посольства Республіки Туреччина в Україні: обговорили перспективи двостороннього співробітництва

Перша заступниця Голови Державної міграційної служби Ірина Ковалевська провела зустріч із представниками Посольства Республіки Туреччина в Україні.

Сторони обговорили розширення контактів у різноманітних питаннях міграційної сфери та перспективи двостороннього співробітництва. Зокрема, підняли тему протидії нелегальній міграції.

Окрему увагу приділили питанню перебування на території Туреччини українських громадян, які після повномасштабного вторгнення рф залишили свої домівки у пошуках безпечного місця.

Варто зазначити, що з лютого 2023 року у м. Стамбул почав роботу відокремлений підрозділ ДП «Документ» (https://dmsu.gov.ua/news/dms/13761.html), який спрощує українцям у Туреччині доступ до оформлення паспортних документів. Тож під час зустрічі Перша заступниця Голови ДМС України Ірина Ковалевська висловила слова подяки Республіці Туреччина за підтримку громадян України, які шукають захист від війни в інших країнах, та обговорила з представниками Посольства результати діяльності «Паспортного сервісу» у Стамбулі.

Своєю чергою турецька сторона запевнила, що і надалі продовжуватиме конструктивну співпрацю з державою Україна та надаватиме всебічну підтримку українському народові.