Дякуємо за Незалежність!

Дякуємо за Незалежність!

Дякуємо за Незалежність!

Сьогодні ми святкуємо 32-й День народження незалежної України. Останні півтора року показали, що наша Батьківщина та її народ мають сильний характер та міцну вдачу! Як би не лютував наш ворог, ми не здалися, витримали й стоїмо далі! Все це - лише завдяки нашим незламним людям, мужнім титанам-воїнам, які тримають оборону та крок за кроком звільняють нашу землю від окупантів.

Сьогодні ми дякуємо кожному та кожній, хто зі зброєю в руках відстоює нашу Незалежність! Хто щохвилини, ризикуючи власним життя, виборює майбутнє для наших дітей. А також дякуємо тим, хто робить свій внесок у безперервне функціонування та розвиток країни в тилу, та попри непрості воєнні будні, покращує життя українців. Тим, хто попри обстріли та мінну небезпеку документує наших людей на деокупованих територіях. Тим, хто втратив своє робоче місце через тимчасову окупацію, але продовжує виконувати свої обов’язки в евакуації. Тим, хто щодня знаходить сили, мотивацію та час волонтерити, допомагати нашим воїнам, мирним громадянам, яким довелося тимчасово покинути свою домівку. 

Ми - українці - незламний народ своєї країни! Сьогодні ми як ніколи єдині та сильні! І наша головна мета - не втратити цю єдність та подолати цей непростий шлях до нашої Перемоги! Щоб далі щороку святкувати цей день під мирним, вільним, синьо-жовтим небом! 

З Днем народження, наша Незалежна Україно!