Після втрати чоловіка міграційниця з Луганщини пішла добровольцем у військо, аби продовжити боротьбу…

Після втрати чоловіка міграційниця з Луганщини пішла добровольцем у військо, аби продовжити боротьбу за Україну

Після втрати чоловіка міграційниця з Луганщини пішла добровольцем у військо, аби продовжити боротьбу за Україну

Війна забрала у Юлії все: дім, роботу, коханого чоловіка… Але попри тяжкі випробування долі, жінка продовжує боротьбу за Україну та майбутнє своєї донечки.

33-річна Юлія родом з Луганщини. Там виросла, здобула освіту і працювала у місцевому управлінні Міграційної служби. Зі своїм чоловіком Олександром познайомилася ще за шкільною партою. Довгий час були друзями та у 2011 році вирішили створити сім’ю. Народження донечки, щасливе подружнє життя… Та вторгнення росії на Донбас у 2014 році знищило всі плани: Олександр вступив до лав Збройних Сил і став на захист Батьківщини.

Навесні 2022 року, після початку повномасштабної війни, життя чоловіка обірвалося: під час важкого бою у Кремінній Олександр загинув. Йому присвоєно орден «За мужність III ступеня» посмертно.

Після смерті чоловіка, Юлія не змогла відшукати своє місце у світі, де більше не має її коханого. Єдиним виходом аби жити далі, вона бачила лише службу у війську. Тож влітку 2022 року пішла добровольцем у той загін, в якому служив її чоловік.

Наразі єдиним бажанням Юлії є перемога України над ворогом, щоб наші хлопці та дівчата не задарма віддали своє життя, а діти мали щасливе дитинство та росли під мирним українським небом.