УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Координаційна нарада щодо протидії нелегальній міграції

Координаційна нарада щодо протидії нелегальній міграції

Координаційна нарада щодо протидії нелегальній міграції

Сьогодні, 10 травня, проведено координаційну нараду за участі керівництва ДМС та працівників підрозділів організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення територіальних органів ДМС з питань проведення загальнодержавних заходів під умовною назвою «Мігрант».

Під час наради перший заступник Голови ДМС Ірина Ковалевська  зазначила, що основною метою операції є запобігання і протидія нелегальній міграції, а також перевірка додержання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України.

У ході наради учасники ознайомилися з практичними аспектами застосування мобільних станцій під час оформлення протоколів про адміністративне затримання, адміністративне правопорушення та прийняття відповідних рішень стосовно порушників міграційного законодавства. Також розглянуто робочі питання, які виникають під час проведення профілактичних заходів та обговорено шляхи їх вирішення.

Нагадаємо, що повідомити Міграційну службу про будь-які факти порушення міграційного законодавства іноземцями та особами без громадянства можна за допомогою електронного сервісу.