У ДМС відбулася зустріч з представниками Держави Ізраїль

У ДМС відбулася зустріч з представниками Держави Ізраїль

У ДМС відбулася зустріч з представниками Держави Ізраїль

Сьогодні, 12 березня, представники апарату ДМС на чолі з Головою міграційної служби України Максимом Соколюком провели робочу зустріч із делегацією Бюро «Натів» при Канцелярії Прем’єр-міністра Ізраїлю та Посольства Держави Ізраїль в Україні.

Під час зустрічі Максим Соколюк розповів іноземним гостям про основні напрями діяльності Служби, а також представив здобутки ДМС із впровадження біометричних документів та особливості їх виготовлення. Крім того, іноземній делегації було продемонстровано зразки біометричних документів, які ДМС видає громадянам України, іноземцям та особам без громадянства.

Також учасники зустрічі обговорили чимало робочих питань, які стосуються міграційної діяльності обох країн, зокрема – досвід України у сфері реєстрації та обліку населення, особливості документування іноземців біометричними посвідками на проживання в Україні, отримання іноземцями статусу біженця в Україні тощо.

У подальшому сторони зустрічі домовилися продовжити співпрацю та обмінюватися досвідом між компетентними органами обох країн з питань, що стосуються міграційної сфери, особливо – щодо зміцнення договірно-правової бази між Україною та Державою Ізраїль.