На Вінниччині проходить семінар представників юридичних служб окремих територіальних органів…

На Вінниччині проходить семінар представників юридичних служб окремих територіальних органів ДМС з питань застосування міграційного законодавства

На Вінниччині проходить семінар представників  юридичних  служб окремих територіальних органів ДМС з питань застосування міграційного законодавства

Семінар з питань практичного застосування положень міграційного законодавства розпочав свою роботу у місті Вінниця.

Захід проводиться за сприяння МОМ в рамках юридичного компоненту проекту «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні».

Під час семінару начальник Управління юридичного забезпечення ДМС Олена Дубчак та начальник Управління ДМС України у Вінницькій області Борис Наливайко наголосили на важливості формування єдиної правової позиції з проблемних питань юридичного супроводження діяльності ДМС. Учасники семінару обговорили судову практику у справах з примусового повернення та примусового видворення, а також питання, що стосуються вироблення єдиних підходів, спрямованих на покращення роботи з представництва інтересів ДМС в судах.

У семінарі взяли участь  К. Яремчук – суддя Вінницького окружного  адміністративного суду, а також К. Герасимюк – начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях, які надали змістовну інформацію з питань, що цікавили учасників заходу.