Комунікаційники Міграційної служби вдосконалили професійні навички

Комунікаційники Міграційної служби вдосконалили професійні навички

Комунікаційники Міграційної служби вдосконалили професійні навички

16-17 травня у Києві відбувся щорічний семінар для комунікаційників Міграційної служби з усіх регіонів України. Навчання для колег організовували та провели працівники Управління комунікацій та електронних сервісів ДМС.

Розпочався семінар з приємної події – представники 11-ти областей отримали відомчі нагороди за сумлінне виконання професійних обов’язків, оперативне реагування на проблемні питання, які порушуються громадянами, та плідну працю у висвітленні діяльності Міграційної служби у засобах масової інформації.

У перший день семінару комунікаційними ДМС вдосконалили свої теоретичні та практичні знання і навички під час роботи у соціальній мережі Facebook, проаналізували проведені за півроку інформаційні кампанії (#ID_це_просто, #Безпечна_міграція та #Вибори_Президента_України) та обмінялися досвідом щодо проведення комунікацій із представниками громадськості та ЗМІ на регіональному рівні.

Під час другого дня навчань колеги обговорили інформаційне наповнення офіційного веб-сайту ДМС і особливості електронних сервісів, а також ознайомилися з вимогами до інформаційного та фотонаповнення веб-сайту.

Крім того, в ході семінару відбулася зустріч комунікаційників ДМС з членом Колегії ДМС та головним редактором газети «Міграція» Іваном Супруновським.