Майже 14 тисяч ID-карток Міграційна служба видала напередодні та у день голосування на виборах…

Майже 14 тисяч ID-карток Міграційна служба видала напередодні та у день голосування на виборах до Верховної Ради України

Майже 14 тисяч ID-карток Міграційна служба видала напередодні та у день голосування на виборах до Верховної Ради України

Державна міграційна служба України зробила усе можливе, аби кожен громадянин України зміг реалізувати своє право голосування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

За остаточними підрахунками, впродовж 19-20 липня та безпосередньо у день виборів територіальні органи та підрозділи ДМС, Центри надання адміністративних послуг та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» по всій Україні видали 13773 ID-картки:

  • 19 липня – 7612;
  • 20 липня – 5418;
  • 21 липня – 743.

Для того, щоб громадяни України змогли реалізувати своє виборче право, маючи на руках паспорт, працівники впродовж 19-21 липня забезпечили видачу вже персоналізованих паспортів, які були доставлені до територіальних органів та підрозділів ДМС.

Нагадаємо, що, починаючи з 2016 року, Міграційна служба оформила понад 3,5 млн. паспортів громадянина України у формі ID-картки.