Делегація України перебуває з візитом у Республіці Корея

Делегація України перебуває з візитом у Республіці Корея

Делегація України перебуває з візитом у Республіці Корея

28-29 жовтня 2019 року триває візит делегації України на чолі з Головою ДМС Максимом Соколюком до м. Сеул, Республіка Корея. До складу української делегації також входять представники МЗС України та Посольства України в Республіці Корея.

Метою візиту є зміцнення двостороннього партнерства та встановлення безпосередніх контактів з державними органами Республіки Корея у міграційній сфері, а також просування інтересів України, зокрема – в контексті спрощення поїздок громадян України до Республіки Корея.

У ході візиту делегація України планує провести зустрічі із представниками Імміграційної служби та Міністерства закордонних справ Республіки Корея. Зокрема, з корейськими колегами буде обговорено досвід обох країн у запровадженні сучасних біометричних документів, а також методи захисту інформації у інформаційних базах та біометричних документах. Крім того, окрему увагу планується приділити актуалізації переговорного процесу між країнами щодо укладання міжнародних угод та питанню протидії незаконній міграції.