Про перенесення робочих днів у грудні 2019 року

Про перенесення робочих днів у грудні 2019 року

Про перенесення робочих днів у грудні 2019 року

У зв’язку зі святкуванням 25 грудня 2019 року Різдва Христового за григоріанським календарем апарат ДМС та апарати обласних управлінь, районні та міські підрозділи Міграційної служби матимуть вихідний день. При цьому робочий вівторок 24 грудня буде скорочено на одну годину, як передсвятковий день.

Крім того, у зв’язку зі святкуванням 1 січня 2020 року Нового року, апарати ДМС та обласних управлінь Міграційної служби матимуть ще чотири вихідні дні – з 29 по 31 грудня та 1 січня. Натомість робочий понеділок 30 грудня буде перенесено на суботу 21 грудня, а робочий вівторок 31 грудня – на суботу 28 грудня. При цьому, робочий день 28 грудня буде скорочено на одну годину, оскільки відпрацювання буде за передсвятковий день.

Графік роботи районних та міських підрозділів Міграційної служби, які у звичайному режимі працюють з вівторка по суботу, дещо відрізнятиметься.

У суботи 21 та 28 грудня районні та міські підрозділи ДМС працюватимуть за встановленим графіком. Відповідно, 22-23 грудня, а також 30 грудня вони матимуть вихідні дні. Натомість робочий вівторок 31 грудня для них буде перенесено на неділю 29 грудня і скорочено на одну годину – як передсвятковий день. Також вони матимуть вихідний 1 січня – на Новий рік.

В інші дні графік роботи цих підрозділів не змінюється.

ДМС радить громадянам, які планують отримання адміністративних послуг у вказаний період, заздалегідь подати документи до підрозділів Міграційної служби, для уникнення можливих непорозумінь.