Управління персоналу ДМС визнано переможцем у категорії «Краща практика управління талантами у…

Управління персоналу ДМС визнано переможцем у категорії «Краща практика управління талантами у державному органі»

Управління персоналу ДМС визнано переможцем у категорії «Краща практика управління талантами у державному органі»

«Для людини з талантом та любов’ю до праці немає перешкод».

Людвиг ван Бетховен

 

19.12.2019 на засіданні Ради управління людськими ресурсами державної служби при НАДС України відбулось нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом». Участь у конкурсі брали служби управління персоналом державних органів зі всієї України.

Управління персоналу Державної міграційної служби визнано переможцем у категорії «Краща практика управління талантами у державному органі» серед органів центральної виконавчої влади, юрисдикція яких поширюється на всю територію України.

Інноваційністю кращої практики, запропонованої Управлінням персоналу ДМС є створення інституту внутрішнього тренерства ДМС, який  є засобом удосконалення професійної підготовки державних службовців ДМС до ефективного виконання службових обов'язків, носить безперервний характер і проводиться протягом службової діяльності працівників. Крім того, застосування інтерактивних технологій у процесі навчання працівників дозволяє ефективно засвоїти інформацію, а також розвинути особистісні компетенції, визначити під час тренінгу потенціал співробітника, сприяє командоутворенню та формуванню корпоративної культури.

Ця відзнака є не лише визнанням ефективної роботи Управління персоналу, але і символом побудови потужної команди професіоналів, прагнення якої спрямоване на зрощування талантів та стійкий розвиток всієї ДМС України.

Нагадаємо, що інститут внутрішнього тренерства ДМС було створено в рамках  виконання компоненту з управління людськими ресурсами проєкту «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні» (IMMIS), який реалізується МОМ та фінансується Європейським Союзом. Наразі 59 працівників ДМС є сертифікованими внутрішніми тренерами, які проводять офлайн та онлайн навчання для своїх колег.