Інформаційна кампанія «EUкраїна»: долучайтесь!

Інформаційна кампанія «EUкраїна»: долучайтесь!

Інформаційна кампанія «EUкраїна»: долучайтесь!

За ініціативи Віце прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та підтримки Євросоюзу в Україні проводитиметься інформаційна кампанія «EUКраїна».

Усі охочі підтримати інтеграцію України в ЄС можуть розмістити на власних сторінках у соціальних мережах відповідну рамку інформаційної кампанії «EUКраїна».

Проведення інформаційної кампанії допоможе кожному українцю усвідомити, що таке євроінтеграція в нашому повсякденному житті, а також зрозуміти, які позитивні зміни слід очікувати в Україні, яка є частиною Європейської спільноти.

Кампанія зрозуміло та ненав’язливо доносить українцям про соціальну справедливість, державні сервіси, звичаї, традиції та якість життя, які несе Євроінтеграція. Переваги євроінтеграції України покажуть прості та зрозумілі приклади: можливість подорожувати без віз, отримувати освіту чи купувати товари належного рівня та якості, мати зручний доступ до адміністративних послуг, їздити добротними дорогами, жити в суспільстві, яке нетерпиме до корупції.

Детальніше про кампанію «EUКраїна» та про євроінтеграцію загалом можна дізнатися за посиланням: https://association4u.in.ua.