Онлайн-сервіс «Електронна черга» запрацював для іноземців в окремих підрозділах ДМС Львівської,…

Онлайн-сервіс «Електронна черга» запрацював для іноземців в окремих підрозділах ДМС Львівської, Одеської та Харківської областей

Онлайн-сервіс «Електронна черга» запрацював для іноземців в окремих підрозділах ДМС Львівської, Одеської та Харківської областей

До сервісу «Електронна черга» підключено ще три підрозділи, які надають послуги для іноземців та осіб без громадянства – у Головних управліннях ДМС у Львівській (м. Львів, вул. Руданського, 3), Одеській (м. Одеса, вул. Преображенська, 44) та Харківській (м.Харків, вул. Римарська, 24) областях.

Відтепер іноземці та особи без громадянства, які бажають оформити документи у цих підрозділах, можуть попередньо зареєструватись в електронній черзі, обравши зручні для себе час та дату отримання послуги – зробити це можна за допомогою нашого онлайн-сервісу або через термінал, встановлений безпосередньо у підрозділі.

Крім того, можлива реєстрація в електронній черзі «сьогодні-на-сьогодні», вона також здійснюється за допомогою терміналу.

Нагадаємо, що електронна черга для іноземців також працює у підрозділах Центрального міжрегіонального управління ДМС у місті Києві та Київській області (м. Київ, вул. Березняківська, 4а; вул. Богдана Хмельницького, 10 та вул. Петропавлівська, 11) та у Київському районному відділі ДМС у Полтавській області (м. Полтава, пров. Шкільний, 6).

Поступово до сервісу буде підключено інші підрозділи ДМС, які надають послуги іноземцям та особам без громадянства.

Довідково: детальну інформацію про електронну чергу та відповіді на поширені запитання щодо її роботи можливо переглянути у розділі «Часті питання (FAQ)»