До уваги громадян, які оформлювали документи у ЦНАП та центрах обслуговування громадян «Паспортний…

До уваги громадян, які оформлювали документи у ЦНАП та центрах обслуговування громадян «Паспортний сервіс»

До уваги громадян, які оформлювали документи у ЦНАП та центрах обслуговування громадян «Паспортний сервіс»

У зв’язку з запровадженням на території України карантину деякі центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» призупинили роботу.

Державною міграційною службою організовано передачу виготовлених документів з цих ЦНАП та центрів обслуговування до територіальних підрозділів Міграційної служби.

При нагальній потребі громадяни, які здійснювали оформлення документів в зазначених ЦНАП або центрах обслуговування, можуть їх отримати у територіальному підрозділі ДМС, відповідно до графіків роботи цих підрозділів у період карантину.

Міграційна служба вкотре закликає громадян України, іноземців та осіб без громадянства у період карантинних заходів утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби. Паспортні документи громадян України зберігаються у підрозділах ДМС і можуть бути отримані після завершення карантину.

Додатково повідомляємо, що стан оформлення документів можна перевірити за допомогою електронного сервісу «Перевірка стану оформлення документів».