Звернення Голови ДМС щодо вакцинації працівників Міграційної служби України

Звернення Голови ДМС щодо вакцинації працівників Міграційної служби України

Звернення Голови ДМС щодо вакцинації працівників Міграційної служби України

Шановні колеги!

Уже другий рік поспіль увесь світ долає пандемію COVID-19. На жаль, ця хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося ще рік тому. Вона широко розповсюдилася і в Україні також - усі ми це добре знаємо. Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди в кожному регіоні - незалежно від віку, статі або професії.

Працівники Міграційної служби не є винятком - чимало наших колег уже перехворіли або досі хворіють, інколи інфікуючись навіть неодноразово. Свого часу я та моя родина особисто пересвідчилися, як важко подолати цю хворобу та який тривалий час потрібен для реабілітації.

Саме тому загальна вакцинація розглядається наразі як завдання державної ваги і національної безпеки. В Україну завезено достатню кількість якісних та визнаних у світі вакцин, якими українці мають можливість щепитися безкоштовно та у найкоротші терміни.

Але практична реалізація цієї можливості - це питання усвідомленого вибору кожного з нас. Вакцинуючись від COVID-19, ми не лише захищаємо себе та своїх близьких, а й наближаємо час, коли усією країною зможемо повернутися до звичного життя.

Зважаючи на те, що пандемія не відступила остаточно, та адаптивний карантин в Україні триває, закликаю вас скористатися усіма наявними можливостями і зробити щеплення проти підступної хвороби COVID-19. Для працівників Міграційної служби це особливо важливо, оскільки ми працюємо у постійному контакті з людьми, а тому знаходимося в зоні особливого ризику.

Щиро вірю у вашу свідомість та громадянську відповідальність! Дякую всім, хто уже вакцинувався і переконаний, що з кожним днем надійно захищених від COVID-19 міграційників ставатиме дедалі більше.

Міцного здоров'я усім нам!

З повагою до кожного з вас,
Голова ДМС України
Максим Соколюк