Делегація України бере участь у Симпозіумі ICAO

Делегація України бере участь у Симпозіумі ICAO

Делегація України бере участь у Симпозіумі ICAO

24-26 жовтня 2017 року Голова ДМС Максим Соколюк разом з іншими представниками України бере участь у тринадцятому Симпозіумі  ICAO, що проходить в м. Монреаль, Канада.

Зазначений вище захід є світовим форумом у ході якого учасники мають можливість обговорювати питання управління ідентифікацією, стратегічні підходи ІСАО в цьому напрямі, особливості Програми ідентифікації пасажирів (TRIP).

Участь у цьому заході є важливою з огляду на нагальні питання, що стоять перед нашою країною, зокрема щодо розбудови національної системи верифікації та ідентифікації осіб, посилення української практики із безпеки документів, управління ідентифікацією та пов’язаною із цим безпекою кордонів.

У ході симпозіуму розглядаються існуючі потреби та проблеми держав-членів у забезпеченні дотримання рекомендацій ІСАО щодо машинозчитуваних проїзних документів з метою підвищення ефективності процесу видачі документів, що посвідчують особу, а також надійного управління ідентифікацією для максимальної безпеки кордонів і спрощення процедур при їх перетині.

Загалом, участь у цьому заході сприяє ознайомленню із новими технологіями та найкращими практиками поширення інформації в сфері управління кордоном та ідентифікації.