Максим Соколюк відкрив нове приміщення міграційної служби Дніпропетровщини

Максим Соколюк відкрив нове приміщення міграційної служби Дніпропетровщини

Максим Соколюк відкрив нове приміщення міграційної служби Дніпропетровщини

17 листопада відбувся робочий візит Голови Державної міграційної Служби України Максима Соколюка на Дніпропетровщину з метою участі в урочистих заходах з нагоди відкриття нової адміністративної будівлі Головного Управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області. 

У новому приміщенні працюватимуть підрозділи Головного управління, які раніше розташовувалися за трьома адресами. Перший поверх приміщення облаштовано для оформлення біометричних документів.

“Протягом останніх двох років міграційною службою запроваджено біометричні документи – паспорт для виїзду за кордон та ID-картку. Створено ряд електронних сервісів, які дозволяють зробити отримання громадянами адміністративних послуг більш комфорнтим та зрозумілим. Зараз працюємо над новими проектами, які дозволять оптимізувати роботу підрозділів ДМС” - зазначив очільник міграційної служби, вітаючи гостей. Максим Соколюк також подякував представникам органів місцевої влади, Національної поліції, за активну участь у пошуку та облаштуванні приміщення.

Перебуваючи у Дніпрі, Голова міграційної служби також відвідав центр надання адмінпослуг, де найближчим часом буде розпочато оформлення біометричних документів.

Нова адреса Головного управління ДМС у Дніпропетровській області: м. Дніпро, вул. В. Липинського, 7 (поруч з ТЦ Новий Центр).