Працівники міграційної служби стали учасниками конференції програми Професійної підготовки НАТО…

Працівники міграційної служби стали учасниками конференції програми Професійної підготовки НАТО Україна-Грузія

Працівники міграційної служби стали учасниками конференції програми Професійної підготовки НАТО Україна-Грузія

18-19 липня 2017 року на базі Дипломатичної академії України при Міністерстві закордонних справ України проходила спільна конференція програми Професійної підготовки НАТО Україна-Грузія на тему «Професійний розвиток як основна частина реформи державного сектора».

Ціль конференції полягала в тому, щоб представити нову політику і стратегію кожної програми НАТО для широкого кола партнерів і зацікавлених сторін та поділитися міжнародним досвідом професійного розвитку в якості одного із ключових елементів реформи державного сектору.

Захід було організовано Програмою професійної підготовки Україна-НАТО за підтримки Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України та Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка.

Більше 200 учасників із різних державних органів, посольств, учбових закладів, міжнародних та національних експертів прийняли участь у конференції. Серед них були залучені і працівники Державної міграційної служби України.