УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Проведено чергове засідання Громадської ради

Проведено чергове засідання Громадської ради

Проведено чергове засідання Громадської ради

Сьогодні, 30 листопада, відбулося засідання Громадської ради при Державній міграційній службі України, у якому взяв участь Голова ДМС Максим Соколюк.

Під час засідання Голова ДМС та представники Громадської ради обговорили чимало робочих питань, які стосуються міграційної сфери.

Максим Соколюк прозвітував щодо прогресу в реалізації антикорупційних ініціатив до міжнародного дня боротьби з корупцією та зазначив, що Державна міграційна служба України приділяє посилену увагу виконанню заходів Антикорупційної програми на 2018 рік та зменшенню корупційних ризиків.

За словами Голови ДМС, для повідомлення фізичними особами про порушення вимог антикорупційного законодавства на офіційному веб-сайті ДМС було створено окремий сервіс, який дозволяє відправити повідомлення про корупцію.

Також Максим Соколюк обговорив із членами Громадської Ради, які є представниками впливових громадських організацій, ряд актуальних питань діяльності ДМС, зокрема у сфері документування іноземців та осіб без громадянства, а також протидії нелегальній міграції.