УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В рамках Всеукраїнського тижня права ДМС спільно з Представництвом МОМ в Україні проводить Щорічну…

В рамках Всеукраїнського тижня права ДМС спільно з Представництвом МОМ в Україні проводить Щорічну конференцію з питань юридичного забезпечення робочих процесів ДМС

В рамках Всеукраїнського тижня права ДМС спільно з Представництвом МОМ в Україні проводить Щорічну конференцію з питань юридичного забезпечення робочих процесів ДМС

6 - 7 грудня 2018 року в рамках Всеукраїнського тижня права Державною міграційною службою України спільно з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні проводиться Щорічна конференція з питань юридичного забезпечення робочих процесів ДМС в рамках юридичного компоненту проекту «Підтримка управління міграцією і притулком в Україні» (IMMIS).

Конференцію розпочав Голова ДМС Максим Соколюк, який наголосив на важливості нормативного підгрунтя діяльності ДМС та ролі юридичної служби  в забезпеченні правового супроводження роботи ДМС.  

Представник проекту IMMIS Марк Річмонд підкреслив роль юридичного компоненту в рамках проекту та звернув увагу на підготовлені експертами проекту рекомендації щодо удосконалення законодавства у сфері міграції.

Під час Щорічної конференції юристи обговорюють питання застосування законодавства про захист персональних даних, межі та правові підстави надання інформації на запити, що надходять до ДМС, досліджують проблеми, що виникають під час практичного застосування реалізації рішень добровільного/примусового повернення і примусового видворення іноземців та осіб без громадянства та інші практичні питання, що виникають в їх діяльності.

У Конференції беруть участь представники юридичних служб апарату та всіх територіальних органів ДМС, ПТПІ, ПТРБ, ДП «Документ».

Використання інформації та знань, отриманих під час Конференції, суттєво  підвищить рівень юридичного забезпечення діяльності ДМС.