100 літню жительку Старосамбірського району, Львівської області привітали з отриманням ID-картки

100 літню жительку Старосамбірського району, Львівської області привітали з отриманням ID-картки

100 літню жительку Старосамбірського району, Львівської області привітали з отриманням ID-картки

На Старосамбірщині не так вже й багато старожилів, яким уже минула сотня літ. Тому й увага до них особлива. В жовтні у селі Велика Сушиця свій столітній ювілей святкувала Катерина Гусар, де під одним дахом була зібрана чисельна родина, сусіди близькі та гості з району.

У вівторок, 6 лютого відвідали ювілярку очільники Старосамбірської районної ради та сільський голова, щоб ще раз урочисто привітати з отриманням  нового ID паспорта громадянки України, який пані Катерині вручив начальник Старосамбірського районного відділу Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області Ігор Піхоцький.

За сто років свого нелегкого життя вона була свідком як трагічних, так і величних сторінок історії. Зі спогадів бабці Катерини яскраво випливають дитячі роки, які хоч і нелегкі були, проте зігрівалися батьківською турботою та підтримкою братів та сестричок.

Наша героїня народилася в багатодітній сім’ї, з юних років важко працювала, прислуговувала в домі місцевого пароха де і вірогідно здобула перші ази освіти.

У селі бабцю Катерину знають як дуже чуйну жінку та добру матір. Завжди була оточена увагою дітей, які приходили до неї від сестри. Ніколи не відмовила в допомозі іншим людям. Відкрито приймала усіх, хто б до неї не завітав. Катерина Петрівна завжди радо навчала як словом, так і власним прикладом.

Сьогодні пані Катерина перебуває серед чисельної рідні адже в неї троє дочок, 12 внуків, 19 правнуків та 6 праправнуків. Ось таке водночас нелегке й не менш захопливе і цікаве життя проживає бабуся Катерина. Сьогодні вона залишається життєрадісною і надзвичайно привітною людиною. Дякуємо Господу, що є серед нас такі люди, як Катерина Гусар. Вона у числі тих, хто  дарує усім нам дорогоцінний урок, що ніколи не варто втрачати надію на Бога та опускати руки навіть у складних життєвих ситуаціях.

Головне управління ДМС у Львівській області