В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено онлайн навчання з питань дотримання вимог…

В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено онлайн навчання з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства

В Управлінні ДМС України в Сумській області проведено онлайн навчання з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства

8 червня в онлайн режимі головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Управління Анатолієм КОСЯНЕНКО з працівниками структурних (територіальних) підрозділів Управління проведено навчання щодо недопущення порушень та неухильного дотримання норм антикорупційного законодавства.

Тематичні блоки навчань: «Відповідальність державних службовців у разі порушення вимог щодо декларування. Доведення змін до Закону України «Про запобігання корупції», Кримінального кодексу України,  внесених у 2021 році» , «Інформація щодо кримінальних проваджень, розпочатих за фактами скоєння злочинів (кримінальних правопорушень) та стосовно працівників територіальних органів/підрозділів ДМС за період з 01 січня 2021 року по 30 квітня 2021 року, у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року», « Вивчення ст.ст. 364, 366, 368 та 369 Кримінального кодексу України», «Поняття «політична нейтральність» та «неупередженість»».

Керівникам структурних (територіальних) підрозділів Управління наголошено на доцільності посилення контролю за діяльністю працівників підпорядкованих відділів/секторів в частині дотримання вимог антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Сумській області