Протидія нелегальній міграції

Протидія нелегальній міграції

Протидія нелегальній міграції

Одним з пріоритетних напрямків діяльності Рубіжанського МВ УДМС у Луганській області є протидія незаконній міграції. Нелегальна міграція – одна з проблем регіону, яка була і залишається під особливою увагою ДМС України. Співробітники міграційної служби пильно слідкують за виконанням чинного законодавства. 

Для належної організації роботи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері 11.06.2021 року була проведена спільна нарада з участі начальника Рубіжанського МВ УДМС у Луганській області та заступника начальника ВП № 1 – начальника СКП Сєвєродонецького РУП ГУНП в Луганській області, майора поліції. В ході зустрічі були визначені основні напрямки подальшої співпраці та зафіксовано увагу щодо спільної роботи з виявлення фактів незаконного знаходження іноземних громадян та осіб без громадянства на території України.

Начальником Рубіжанського МВ УДМС у Луганській області акцентовано увагу, що на території обслуговування Рубіжанського МВ УДМС у Луганській області знаходиться Луганській Державний медичний університет, в якому навчаються іноземні громадяни інших держав, які повинні бути документовані посвідками на тимчасове проживання, вчасно здійснювати реєстрацію місця проживання після отримання посвідки на тимчасове проживання, а у зв’язку із скасуванням посвідки на тимчасове проживання у 7-дений термін зняти своє місце проживання та покинути територію України.   В зв’язку з чим необхідно посилити контроль щоденних нарядів поліції. Також особливу увагу було направлено на проведення щоденних перевірок залізничного вокзалу та автовокзалу м. Рубіжне.

Управління ДМС у Луганській області