Примусове повернення громадянина Узбекистану на батьківщину

Примусове повернення громадянина Узбекистану на батьківщину

Примусове повернення громадянина Узбекистану на батьківщину

12 червня 2021 року працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС спільно із працівниками ГУ НП в Житомирській області здійснено видворення за межі території України 47-річного громадянина Узбекистану.

Протягом останніх 3-х років іноземець відбував покарання в ДУ «Райківська ВК №73» м. Бердичів. Після звільнення у іноземця не було підстав для подальшого перебування в Україні.

Працівниками сектору юридичного забезпечення спільно із Бердичівським РВ УДМС України в Житомирській області було заявлено позов до Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області про примусове видворення громадянина Узбекистану за межі території України.

На виконання рішення суду іноземця примусово видворено за межі території України через міжнародний пункт пропуску «Бориспіль» рейсом «Київ(Бориспіль)» – «Алмати».

Робота з протидії нелегальній міграції та дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України триває.

Управління ДМС у Житомирській області