Співпраця Міграційної служби та ВБФ «Деполь Україна»: надано допомогу чоловіку, який потрапив у…

Співпраця Міграційної служби та ВБФ «Деполь Україна»: надано допомогу чоловіку, який потрапив у складну життєву ситуацію

Співпраця Міграційної служби та ВБФ «Деполь Україна»: надано допомогу чоловіку, який потрапив у складну життєву ситуацію

Співробітники Індустріального районного відділу ГУ ДМС України в Харківській області документувати паспортом громадянина України Івана Івановича, який через складні життєві обставини протягом багатьох років не міг оформити документ.

Іван Іванович народився на Івано-Франківщині, усе своє життя працював шахтарем на Луганщині, але війна змусила його покинути свою домівку. Через те, що паспорт громадянина України було втрачено, чоловік не міг отримати соціальну допомогу, належне медичне обслуговування, оформити пенсію.

Це змусило Івана Івановича звернутися до Всеукраїнського благодійного фонду "Деполь Україна", де чоловікові була надана первинна соціальна допомога. З організації Іван Іванович був направлений до Міграційної служби для оформлення паспорта громадянина України. Враховуючи те, що паспорт чоловіка було втрачено ще багато років тому, а з родичами не залишилося зв`язків, почалася кропітка робота щодо встановлення особи чоловіка.

Після проведення процедури впізнання особи та отримання всіх необхідних документів, Івана Івановича було документовано паспортом громадянина України у формі ID-картки. Відтепер він має змогу оформити пенсію, отримати належне лікування та користуватися конституційними, соціальними та іншими правами.

Ми висловлюємо подяку Всеукраїнському благодійному фонду "Деполь Україна" за надання первинної соціальної допомоги, а Івану Івановичу бажаємо міцного здоров`я та успіхів!

Головне управління ДМС у Харківській області