УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники доправили до Волинського ПТПІ громадянина Молдови

Буковинські міграційники доправили до Волинського ПТПІ громадянина Молдови

Буковинські міграційники доправили до Волинського ПТПІ громадянина Молдови

Працівники Кіцманського районного підрозділу спільно зі співробітниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області виявили громадянина Молдови, який проживав за недійсними документами та тривалий час ухилявся від виїзду з України.

Іноземця було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано. Також керівництвом УДМС було прийнято рішення про примусове повернення, яке він не виконав.

Під час проведення профілактичних заходів з протидії неврегульованій міграції порушника було виявлено повторно та вдруге притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 ст. 203 КУпАП.

Водночас Управлінням ДМС у Чернівецькій області було подано адміністративний позов до Першотравневого районного суду в м. Чернівцях щодо примусово видворення зазначеного іноземця за межі Україні. Суд пристав на аргументи міграційників та ухвалив постанову щодо тимчасового поміщення мігранта до Волинського ПТПІ.  У селі Журавичи він перебуватиме, доки триває процедура ідентифікації особи та виготовлення документів для повернення на батьківщину.

Управління ДМС у Чернівецькій області