УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники беруть участь у кампанії вакцинування

Буковинські міграційники беруть участь у кампанії вакцинування

Буковинські міграційники беруть участь у кампанії вакцинування

Буковинські міграційники перебувають у постійному контакті з отримувачами адміністративних послуг, й відповідно –  знаходяться у зоні особливого ризику. Пандемія вже давно внесла свої корективи у процес оформлення паспортних документів, обов’язковими атрибутами якого стало використання засобів індивідуального захисту – масок, санітайзерів, захисних екранів тощо. Однак питання безпеки, збереження здоров’я та життя залишається нагальним для кожного співробітника УДМС у Чернівецькій області.

Адже близько половини особового складу Управління впродовж останніх років на власному досвіді зіткнулося з небезпечною хворобою. Загалом з 70-ти працівників УДМС, які були інфіковані CОVID-19, 69 одужало. Як не прикро й боляче, але минулого року колектив буковинських міграційників зазнав непоправної втрати: від ускладнень коронавірусної інфекції пішов з життя наш колега та товариш – начальник Кельменецького РВ УДМС у Чернівецькій області Леонід Мазур.

Тож співробітники міграційної служби Буковини роблять зважений вибір і приєднуються до кампанії вакцинування. Так, на сьогодні вакцинами AstraZeneca та CoronaVac щеплено вже 23 працівника УДМС, ще 41 співробітник міграційної служби Буковини нещодавно перехворів і має антитіла, 4 людини отримали другу дозу щеплення.

Свідомі того, що тільки в такий спосіб суспільство може виробити колективний імунітет проти небезпечної пошесті та зупинити вервиці гірких втрат. Тож процес вакцинування в Управлінні ДМС у Чернівецькій області триває. 

Управління ДМС у Чернівецькій області