Державні службовці Міграційної служби Черкащини вдосконалили професійні знання, уміння та навички

Державні службовці Міграційної служби Черкащини вдосконалили професійні знання, уміння та навички

Державні службовці Міграційної служби Черкащини вдосконалили професійні знання, уміння та навички

Міграційники завершили навчання за спеціальною професійною (сертифікатною) програмою «Актуальні питання організації ефективної діяльності працівників УДМС України в Черкаській області», яке проводилося 14-18 червня 2021 року на платформі для конференцзв’язку GoogleMeet.

Професійне навчання організовано спеціально для державних службовців Управління ДМС у Черкаській області сектором управління персоналом за сприяння Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Тематика лекцій була здебільшого вузькоспеціалізованою й орієнтованою на вдосконалення професійних навичок працівників Міграційної служби. Аби максимально охопити всі напрями роботи служби, доповідачами були фахівці структурних підрозділів Управління. А от для професіоналізації міграційників, як публічних службовців, розвитку практичних вмінь професійної діяльності в межах вимог, визначених нормативно-правовими документами, до навчання долучилися професійні лектори: Зоя ГАДЕЦЬКА ‒ доцент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, кандидат технічних наук, Олена ПЕДЬКО – доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради, кандидат педагогічних наук, Тетяна БОНДАРЕНКО – завідувач кафедри журналістики, реклами та PR–технологій Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, кандидат філологічних наук, Ольга КРУТЕНКО ‒ доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради, кандидат педагогічних наук та Костянтин ШВАЛЯ – головний спеціаліст – юрисконсульт Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях.

У професійному навчанні взяли участь 65 слухачів – працівників Управління ДМС у Черкаській області та територіальних підрозділів. За результатами вихідного комплексного тестування та моніторингу рівня задоволеності державними службовцями якістю професійного навчання у Googlе Forms, міграційники отримають сертифікати, які підтверджують проходження професійного навчання, та їм буде нараховано 2 кредита ЄКТС, тобто одиниці вимірювання навчального навантаження учасників професійного навчання.

Начальник Управління ДМС у Черкаській області Іван ШАПРАН вручив подяку команді з підготовки та проведення навчання: лекторам – за змістовні лекції та цікаві презентації, сектору інформаційних технологій – за технічну підтримку, сектору управління персоналом – за організацію проведення навчання. Ці знання обов’язково стануть у нагоді в професійній діяльності працівників Міграційної служби.

Управління ДМС у Черкаській області