УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Подолаємо пандемію колективним імунітетом

Подолаємо пандемію колективним імунітетом

Подолаємо пандемію колективним імунітетом

Вакцини, схвалені для використання ВООЗ, пройшли суворі тести та клінічні випробування та відповідають стандартам безпеки та ефективності у запобіганні важкому перебігу захворювання на COVID-19, госпіталізації і смерті.

Навіть якщо ви вже перехворіли на COVID-19, може виробитися природний імунітет до вірусу, але невідомо, як довго і наскільки добре він захищатиме. Вакцини забезпечують надійніший захист. Тому міграційники Луганщини активно беруть участь у вакцинуванні, через щеплення вводять ослаблену форму збудника інфекції, що дозволяє нашій імунній системі формувати пам’ять про неї. Таким чином, наша імунна система може швидко розпізнати та боротися з інфекцією, перш ніж вона захворіє. 

Освідомлення того, що тільки в такий спосіб суспільство може виробити колективний імунітет проти пандемії, УДМС у Луганській області продовжує компанію з вакцинації, адже розуміємо, що є відповідальними не лише за своє здоров’я та близьких, але й передусім за громадян, які звертаються за отриманням адміністративних послуг.

Бережіть себе, долучайтеся та пам’ятайте, що вакцинація є свідомим вибором кожного.

Управління ДМС у Луганській області