На Полтавщині міграційники активно вакцинуються від COVID-19

На Полтавщині міграційники активно вакцинуються від COVID-19

На Полтавщині міграційники активно вакцинуються від COVID-19

Пандемія вже давно внесла свої корективи у процес оформлення паспортних документів, обов’язковими атрибутами якого стало використання засобів індивідуального захисту – масок, санітайзерів, захисних екранів тощо.

Однак питання безпеки та збереження здоров’я свого та відвідувачів залишається нагальним для кожного співробітника Міграційної служби Полтавщини.

Тож, сьогодні, день для міграційників розпочався із візиту до КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1 Полтавської міської ради» для отримання щеплення від COVID-19.

Це свідомий та зважений вибір кожного працівника служби, адже кожен щоденно перебуває у контакті з отримувачами адміністративних послуг, й відповідно -  знаходиться у зоні особливого ризику.

Так, сьогодні протягом дня отримали щеплення 24 співробітника Управління ДМС в Полтавській області. Станом на 25 червня вже 98 міграційників вакцинувалися  від COVID-19 та щоразу ця кількість збільшуватиметься.

В свою чергу, Міграційна служба Полтавщини висловлює вдячність  Департаменту охорони здоров'я Полтавської міської ради за надану допомогу, підтримку та турботу про здоров'я. Тож процес вакцинування в Управлінні ДМС у Полтавській області триває.

Управління ДМС у Полтавській області