Нарада щодо створення ефективної системи міграційного контролю

Нарада щодо створення ефективної системи міграційного контролю

Нарада щодо створення ефективної системи міграційного контролю

У четвер, 24 червня, відбулась нарада щодо створення ефективної системи міграційного контролю на території Львівської області.

Крім цього, на порядку денному було питання щодо налагодження спільного алгоритму взаємодії під час виявлення правопорушень, вчинених іноземцями та забезпечення його практичного застосування.

В обговоренні взяли участь представники Головного управління ДМС у Львівській області, зокрема, начальник Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС Ірина Росовська, а також представник Управління міграційної поліції ГУНП у Львівській області, представники Управління патрульної поліції Львівської області, Львівського прикордонного загону та Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

“Спільними зусиллями та злагодженим алгоритмом дій досягнемо високих результатів протидії нелегальній (незаконній) міграції”, - зазначає Ірина Росовська.

Учасники наради дійшли згоди про створення ефективної системи міграційного контролю на території Львівської області та визначили спільні заходи, спрямовані на протидію вищезгаданої міграції.

Головне управління ДМС у Львівській області