Кожен третій працівник міграційної служби Прикарпаття вже зробив свій вибір на користь формування…

Кожен третій працівник міграційної служби Прикарпаття вже зробив свій вибір на користь формування колективного імунітету

Кожен третій працівник міграційної служби Прикарпаття вже зробив свій вибір на користь формування колективного імунітету

Колективи структурних і територіальних підрозділів міграційної служби Івано-Франківської області усвідомлюють ступінь ризику захворіти на COVID-19, оскільки під час виконання  своїх обов’язків практично щодня контактують з великою кількістю людей, у тому числі з громадянами інших країн. Чимало з наших працівників не з чужих слів знають про симптоматику і перебіг захворювання, лікування і реабілітацію після хвороби.

Зараз в Україні створено сприятливі умови і можливості для проведення масової вакцинації населення від COVID-19. Працівники міграційної служби беруть активну участь у цьому процесі. Є розуміння, що це надзвичайно важливо для формування колективного імунітету та ефективний засіб запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби.

Станом на перший день липня кожен третій працівник міграційної служби Прикарпаття отримав щеплення, а 15 наших колег вакциновані двома дозами. Висловлюємо вдячність медикам Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Івано-Франківській області» за надану допомогу, підтримку і турботу про здоров’я людей, а також за оптимальні і сприятливі умови для проходження щеплення.

Участь у вакцинації – свідомий і зважений вибір кожної людини. Відрадно, що з кожним днем частка прихильників і учасників масової вакцинації  дедалі збільшується. До слова, коли пишуться ці рядки, ще 8 працівників обласного Управління міграційної служби отримують першу дозу вакцини.

Будьмо здорові – разом!

Управління ДМС в Івано-Франківській області