УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Управлінні Міграційної служби Полтавщини підбили підсумки роботи за І півріччя поточного року

В Управлінні Міграційної служби Полтавщини підбили підсумки роботи за І півріччя поточного року

В Управлінні Міграційної служби Полтавщини підбили підсумки роботи за І півріччя поточного року

Сьогодні під керівництвом начальника Управління Сергія Шостака проведено відеоконференцію в он-лайн режимі з керівниками структурних та територіальних підрозділів служби області, під час якої розглянуто результати роботи за І півріччя 2021 року згідно запланованого Порядку денного.

На нараді окрему увагу  акцентовано на такі питання:

  • про результати роботи УДМС у Полтавській області щодо запобігання нелегальної міграції за шість місяців 2021 року;
  • про результати роботи УДМС у Полтавській області по наданню адміністративних послуг за шість місяців 2021 року;
  • про дотримання вимог доручення Голови ДМС України від 13.02.2020 № Д/23/1-20 в 2021 році;
  • про стан виконавської дисципліни в УДМС у Полтавській області.

Проаналізовано результати роботи територіальних підрозділів УДМС з протидії нелегальній міграції за звітний період та визначено завдання на  ІІ півріччя 2021 ріку. Наголошено на взаємодії з правоохоронними органами з питань організації протидії нелегальній міграції та посилення контролю за перебуванням іноземців на території обслуговування, виявлення серед них порушників міграційного законодавства.

Під час наради заслухані керівники по напрямкам роботи, поставлені конкретні терміни щодо усунення виявлених недоліків в їх діяльності. Підсумувавши результати праці за звітний період та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи на ІІ півріччя поточного року.

Співробітникам наголошено на неухильне дотримання рекомендацій  Міністерства охорони здоров'я, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, зокрема проведення профілактичних щеплень, користуватися захисними масками, антисептичними засобами та дотримуватись безпечної дистанції.

Завершено відео-нараду приємною подією – керівник Управління зачитав Подяки Голови ДМС України Максима Соколюка кращим 6-ти працівникам Управління «За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок при виконанні завдань у сферах міграції та з нагоди відзначення Дня Конституції України». Також начальник привітав заступника Управління та начальника відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності УДМС з отриманням Подяки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова «За сумлінне ставлення до виконання посадових обов'язків, ініціативу та наполегливість».

Керівник Міграційної служби Полтавщини тепло привітав колег з високою нагородою та побажав подальших успіхів у роботі.

Управління ДМС у Полтавській області