Дотримуємося карантинних заходів, але й маємо можливість порадіти з відкритими обличчями

Дотримуємося карантинних заходів, але й маємо можливість порадіти з відкритими обличчями

Дотримуємося карантинних заходів, але й маємо можливість порадіти з відкритими обличчями

У не найкращі часи подібні церемонії вручення відомчих відзнак відбувалися хоч і в урочистій атмосфері, але з певним сумом. Наш архів зберігає чимало світлин року минулого, на яких через захисну маску не видно чарівних посмішок. Вимоги карантину диктували свій порядок навіть дружнього привітання.

Дякувати Богу, зараз відчуваємо певне послаблення. Дотримуємося карантинних заходів, але й маємо можливість порадіти з відкритими обличчями. Найперше - за здоровий колектив, який успішно виконав свої службові завдання за підсумками першого півріччя.

Коротко про найцікавіше. Упродовж шести місяців цього року на території Івано-Франківської області виявлено 54 нелегальних мігрантів і вжиті відповідні заходи щодо припинення правопорушень у сфері міграційного законодавства. Інший напрямок роботи – за півроку в області оформлено і вручено громадянам України понад 60 тисяч біометричних паспортів -  національних у вигляді ID-картки і документів для виїзду за кордон.

Про проблемні та інші питання йшлося на нараді в УДМС з участю керівників структурних і територіальних підрозділів міграційної служби області.

На завершення робочої зустрічі – приємні миттєвості відзначення працівників, які зразково виконують службові обов’язки і роблять вагомий особистий внесок до успішної діяльності колективу.

За дорученням Голови ДМС України Максима Соколюка керівник міграційної служби Івано-Франківщини Сергій Саїв з приємністю вручив відомчі відзнаки кращим працівникам – Грамоти та Подяки МВС і ДМС України з нагоди професійного свята  - Дня державної служби України.

Отже, вітаємо керівницю відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ЛЕСЮ ПАСІЧИНСЬКУ, начальника відділу у справах іноземців, осіб без громадянства та запобігання нелегальній міграції ВАДИМА ДУМЕНКА, заступницю начальника відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції СВІТЛАНУ ГРЕЦЬКУ, заступницю начальника відділу у справах іноземців, осіб без громадянства та запобігання нелегальній міграції ГАЛИНУ САВЧУК, начальницю Городенківського районного відділу міграційної служби ЛЮДМИЛУ КОВАЛЕНКО і керівника Долинського районного відділу міграційної служби ВІТАЛІЯ ГУЛИКА.

Зрештою, виявилося, що одна з відзнак таки залишиться у службовому кабінеті начальника Управління, бо адресована йому особисто. Начальник УДМС України в Івано-Франківській області СЕРГІЙ САЇВ нагороджений нагрудним знаком «Кращий працівник МВС».

Управління ДМС в Івано-Франківській області