Нарада керівників структурних підрозділів ГУДМС України у Львівській області

Нарада керівників структурних підрозділів ГУДМС України у Львівській області

Нарада керівників структурних підрозділів ГУДМС України у Львівській області

Сьогодні, 7 липня, відбулась нарада керівників структурних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Перед обговоренням начальник ГУ ДМС у Львівській області Ярослав СКИБА вручив подяки голови міграційної служби України Максима СОКОЛЮКА та міністра внутрішніх справ Арсена АВАКОВА за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок при виконанні завдань у сферах міграції та з нагоди відзначення Дня державної служби Андрію ЦЮПКУ, Роману АТАМАНЮКУ, Любові ОНУФРІЙЧУК, Олександру ІВАЩЕНКУ, Галині ДЕМІДОНТ та Наталії ФОЛЮШ.

Надалі, начальник відділу управління персоналом Людмила МАЛЯРСЬКА та керівник Головного управління міграційної служби Львівщини Ярослав СКИБА, довели до відома зміни в керівному складі.

Крім цього, начальник відділу з питань громадянства Віра ДЗЯДИК розповіла про основні вимоги та проблемні питання щодо роботи з інформаційною підсистемою «Облік осіб, які набули або припинили громадянство України» ЄІАС УМП.

Керівник управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції Ірина РОСОВСЬКА проаналізувала діяльність територіальних підрозділів.

Вакцинація від коронавірусної хвороби було чи не найважливішим питанням на нараді. Працівники міграційної служби, за власним бажанням, продовжують отримувати щеплення, адже піклуються про власне та близьких осіб здоров’я. Завідувач сектору організаційної роботи Наталія ГРИНЮХ розповіла, що цього тижня, у суботу, відбудеться чергова імунізація колективу ДМС та попросила долучитись всіх охочих до наступної вакцинальної кампанії.

Головне управління ДМС у Львівській області