Результати роботи УДМС України в Житомирській області за шість місяців 2021 року

Результати роботи УДМС України в Житомирській області за шість місяців 2021 року

Результати роботи УДМС України в Житомирській області за шість місяців 2021 року

В Управлінні ДМС України в Житомирській області проведено розширене засідання Колегії, на якому проаналізовано результати роботи за шість місяців поточного року.

Перед обговоренням працівникам та керівництву УДМС України в Житомирській області урочисто вручено подяки голови міграційної служби Максима СОКОЛЮКА та міністра внутрішніх справ Арсена АВАКОВА за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок при виконанні завдань у сферах міграції та з нагоди відзначення Дня державної служби.

На засідання Колегії запрошена заступник начальника Управління  Держпраці Житомирської області Світлана ВОЗНА, яка виступила з доповіддю з питань незадекларованої праці в області та окреслила пропозиції подальшої співпраці відомств у напрямі запобігання використанню незадекларованої праці.

Начальником Управління Анатолієм ФЕДОРЧУКОМ представлено результати роботи УДМС за шість місяців 2021 року за основними напрямами діяльності. Окрему увагу приділено роз’яснювальній роботі щодо недопустимості випадків корупційних правопорушень та про відповідальність у разі їх скоєння.

Розглянули й актуальне питання вакцинації проти COVID-19 працівників Управління ДМС у Житомирській області, які продовжують активно долучатися до колективного імунітету.

Керівниками територіальних та структурних підрозділів УДМС презентовано аналіз та звіт за наступними питаннями:

  • документування іноземців та осіб без громадянства документами, що посвідчують особу та підтверджують її спеціальний статус;
  • робота з протидії нелегальній міграції, реалізація законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства;
  • реалізація законодавства з питань громадянства, а також оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України;
  • проблемні питання застосування міграційного законодавства в УДМС.

Під час роботи Колегії проведено оцінку здобутих результатів, детально проаналізовано проблемні питання, що виникають у роботі підрозділів, запропоновано шляхи активізації службової діяльності.

Управління ДМС у Житомирській області