В Міграційній службі Волині підсумували результати роботи за півріччя

В Міграційній службі Волині підсумували результати роботи за півріччя

В Міграційній службі Волині підсумували результати роботи за півріччя

14 липня проведено підсумкову нараду керівників структурних підрозділів Управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

Традиційно, з урахуванням карантинних обмежень, нарада проходила у форматі он-лайн.

У вступному слові начальник Управління Іван Войцешук проінформував про  показники діяльності служби у першому півріччі 2021 року, наголосив на неухильне дотримання комунікаційного стандарту спілкування з громадянами, зокрема надання якісної консультативної інформації.

На порядку денному були питання ключових напрямів роботи Міграційної служби: паспортної роботи та громадянства, документування іноземців та протидії нелегальній міграції.

Детально розглянули зміни законодавства в частині ідентифікації осіб без громадянства та їх документування.

Проаналізовано результати роботи підрозділів УДМС з протидії нелегальній міграції за звітний період та визначено завдання на  ІІ півріччя 2021 року. Наголошено на взаємодії з правоохоронними органами з питань організації протидії нелегальній міграції та посилення контролю за перебуванням іноземців на території обслуговування структурного підрозділу.

Під час наради заслухані керівники по напрямкам роботи, поставлені конкретні терміни щодо усунення виявлених недоліків.

Розглянули й актуальне питання вакцинації проти COVID-19 працівників Управління ДМС у Волинській  області, які продовжують активно долучатися до колективного імунітету.

Керівник відомства Іван Войцешук акцентував увагу на дотриманні протиепідемічних заходів безпеки при наданні адміністративних послуг.

Підсумувавши результати роботи за звітний період та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи на ІІ півріччя поточного року.

Управління ДМС у Волинській області