Робочі зустрічі з головами новостворених ОТГ Волині

Робочі зустрічі з головами новостворених ОТГ Волині

Робочі зустрічі з головами новостворених ОТГ Волині

6 та 7 липня, начальник управління ДМС у Волинській області Іван  Войцешук відвідав Маневицький, Любешівський та Горохівський відділи Управління.

Керівник ознайомився з роботою підрозділів та пропозиціями співробітників щодо покращення якості надання послуг, поспілкувався з громадянами, обговорив зі співробітниками проблемні  аспекти роботи .

Для вирішення питання перенесення територіальних підрозділів до сучасних приміщень в новоутворених ОТГ керівник міграційної служби зустрівся з новообраними головами Маневицької, Горохівської та Любешівської ОТГ.

Під час розмови керівники розглянули спектр надання адміністративних послуг міграційної служби та надходження від них до бюджетів ОТГ.

Налагодження партнерських стосунків і тісної співпраці між об’єднаними територіальними громадами та міграційною службою є одним з важливих пріоритетів в роботі Управління.

Зустрічі виявилися вкрай необхідними і корисними. Керівник міграційної служби Волині запевнив голів ОТГ, що фахівці територіальних підрозділів готові надавати громадам всебічну підтримку та консультаційну допомогу.

На завершення візитів Іван Войцешук наголосив підлеглим працівникам на проведенні вакцинації від COVID-19 з метою запобігання поширенню хвороби.

Управління ДМС у Волинській області