В Одеській області виявили 3-х порушників міграційного законодавства

В Одеській області виявили 3-х порушників міграційного законодавства

В Одеській області  виявили 3-х порушників міграційного законодавства

Сьогодні  співробітники  відділу міграційного контролю Головного управління ДМС України в Одеській області  спільно із міграційниками Овідіопольського РВ та Білгород-Дністровського РВ здійснили  міграційну перевірку в місцях скупчення іноземців.

В результаті перевірки виявлено 3-х іноземців, які порушили  норми міграційного законодавства. Виявлені особи є громадянами Узбекистану та Азербайджану.

Відносно громадянина Узбекистану прийнято рішення про примусове повернення з притягненням до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП.

Ще одного громадянина Узбекистану притягнуто до адміністративної відповідальності за те, що він працював без відповідного дозволу без працевлаштування.

Відносно одного громадянина Азербайджану  вже приймалось рішення про примусове повернення, яке іноземець не виконав та був повторно виявлений міграційниками. Цього іноземця  притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та за рішенням Овідіопольського районного суду поміщено до Миколаївського ПТПІ з метою забезпечення примусового   видворення за межі території України.

Міграційна служба продовжує здійснювати роботу у даному напрямку та закликає іноземних громадян не порушувати норми міграційного законодавства України.

Головне управління ДМС в Одеській області