Незаконного мігранта примусово повернули до РФ та заборонили в’їзд в Україну на 3 роки

Незаконного мігранта примусово повернули до РФ та заборонили в’їзд в Україну на 3 роки

Незаконного мігранта примусово повернули до РФ  та заборонили в’їзд в Україну на 3 роки

Цієї ночі фахівці відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Міграційної служби супроводили до КПП «Гоптівка» громадянина Російської Федерації, який незаконно перебував на території нашої держави.

Виявити порушника допомогли пильні бердянці, які повідомили про ймовірне порушення міграційного законодавства через новий е-сервіс ДМС.

Працівники Бердянського МВ УДМС разом з правоохоронцями оперативно перевірили інформацію, що надійшла, та виявили 42-річного громадянина сусідньої держави, який тривалий час незаконно перебував на території України ще й регулярно порушував громадський порядок.

Міграційниками незаконного мігранта притягнено до адміністративної відповідальності згідно ст.203 КУпАП (порушення правил перебування в Україні), накладено грошовий штраф та прийнято рішення про його примусове повернення в країну походження.

В’їзд до України росіянину заборонено на 3 роки.

Нагадуємо, що повідомлення про ймовірне порушення міграційного законодавства, в тому числі і цілком анонімно, можна залишити через новий е-сервіс ДМС за посиланням. При цьому Міграційна служба оперативно здійснює перевірку вказаних фактів і, в разі їх виявлення, особи, які перебувають на території України незаконно,  притягуються до відповідальності. 

Управління ДМС у Запорізькій області