Здійснюємо мрії разом: працівники Кам’янець-Подільського РВ УДМС допомогли багатодітній родині…

Здійснюємо мрії разом: працівники Кам’янець-Подільського РВ УДМС допомогли багатодітній родині у оформленні паспортних документів

Здійснюємо мрії разом: працівники Кам’янець-Подільського РВ УДМС допомогли багатодітній родині у оформленні паспортних документів

Що може бути краще для батьків за посмішку дитини? Правильно, ще 6 таких посмішок!

Саме такі радісні емоції сьогодні вирували у стінах територіального підрозділу, куди завітала велика родина Плиснюк для отримання паспортів громадян України для виїзду за кордон, адже саме цей документ дасть змогу батькам здійснити таку довгоочікувану мрію дітей- поїздку до сонячного берега моря.

Колектив територіального підрозділу служби вручив юним громадянам біометричні закордонні паспорти та побажав усій родині гарного відпочинку!

Звертаємо увагу, що подати документи на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна незалежно від місця реєстрації у всіх територіальних підрозділах служби, адреси яких знаходяться за посиланням.

Вартість послуги становить:

  • 694 грн - протягом 20 робочих днів;
  • 1046 грн - протягом 7 робочих днів або ж протягом 3 робочих днів (у випадках визначених законодавством).

Для зручності отримання цієї послуги рекомендуємо скористатися сервісом «Електронна черга», що дає змогу зареєструватись онлайн та обрати зручний час та дату для оформлення біометричного документа.

У разі виникнення питань просимо звертатись на телефон «гарячої лінії» Управління за номером: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

Управління ДМС у Хмельницькій області