Оцінити якість отримання адміністративної послуги можна безпосередньо у територіальному підрозділі…

Оцінити якість отримання адміністративної послуги можна безпосередньо у територіальному підрозділі Міграційної служби

Оцінити якість отримання адміністративної послуги можна безпосередньо у територіальному підрозділі Міграційної служби

Ми обов’язково проаналізуємо ваші відгуки щодо нашої роботи. Ми врахуємо ваші побажання, бо прагнемо стати кращими, а для вас – найкращими.

Відтепер будь-хто з відвідувачів територіальних відділів УДМС в Івано-Франківській області має можливість оцінити якість надання адміністративних послуг безпосередньо після отримання послуги.

Як це можна зробити?

У кожному територіальному підрозділі міграційної служби області на інформаційному стенді чи чільному місці розміщені QR-коди, які ви скануєте своїм телефоном і таким чином залишаєте свій відгук.

Спосіб другий - зайти на офіційний сайт #ДМС у розділ "Територіальні підрозділи" УДМС України в Івано-Франківській області .

На сторінці кожного територіального підрозділу розміщений унікальний QR-код ( на світлині – це QR-код Івано-Франківського міського відділу міграційної служби), який містить посилання на електронний сервіс "Громадське опитування".

Взявши участь в опитуванні, громадяни залишають свою думку про якість отриманої послуги, дії наших працівників, оцінюють рівень культури мовлення, а також висловлюють пропозиції щодо покращення обслуговування у тому чи іншому територіальному підрозділі.

Управління ДМС в Івано-Франківській області